Kettingen van papieren kralen

ketting papieren kralenKettingen van papieren kralen 

Deze kettingen zijn allemaal gemaakt van gerecycled papier. De kralen worden met de hand gemaakt. Zo krijg je steeds een bijzonder en echt uniek sieraad.

In enkele gevallen is er een bijpassende armband of oorbellen bijgemaakt. Een deel van de sieraden die je hier ziet is voorradig, en anders kan het altijd gemaakt worden. Je krijgt altijd een uniek sieraad. Als je ge├»nteresseerd bent in een van onderstaande kettingen stuur dan even een berichtje. 

Heb je vragen over een artikel of wil je iets bestellen? Dat kan via dit formulier
1 euro per stuk - meer mag, hoeft niet - (tenzij een andere prijs staat vermeld) exclusief verzendkosten.

Klik op een afbeelding om ze op een groter formaat te bekijken. 
Lengte van kettingen:


Ketting met zwarte accenten in de papieren kralen. Zwarte glazen tussenkralen, groot en klein. Lengte ongeveer 80 cm. Verkocht.
Korte ketting met lichte papieren kralen en bruine metalen tussenkralen. Sluit met een lus en kraal. 45 cm lengte

Ketting van grote papieren kralen in de kleuren bruin, groen, grijs, blauw. Tussenkralen bruine rocailles en kunststof stenen. De ketting heeft geen slot en is 75 cm lang
 
Ketting van grote wit-oranje papieren kralen. Grote oranje-bruine tussenkralen van kunststof. Oranje rocailles aan de bovenkant. Deze ketting heeft geen slot en is 74 cm lang
Ketting van grote papieren kralen in de kleuren groen, bruin, grijs, blauw. Tussenkralen van kleinere bruine glaskralen. Ketting is 80 cm lang.

Fraaie korte halsketting van platte, ovale kralen met een bruin motief. Sluit met een knoop en een lus. Lengte 52 cm.
ketting papieren kralenketting papieren kralen
Dubbele halflange ketting bestaande uit kleine papieren kralen. De tussenkralen zijn kleine glaskralen in multicolor. De lengte is 60 cm. De ketting sluit met een zilveren kapitelslot. 
ketting papieren kralenketting papieren kralen
Een korte blauwe ketting gemaakt van grote blauwe kralen en kleine kralen in diverse kleuren. Hij sluit met een kraal en een lus. De lengte is 49 cm. 
ketting papieren kralen
Een korte halsketting gemaakt van blauwe papieren kralen en kralen van diverse kleuren. De ketting sluit met een knoop en een lus. Hij is 55 cm lang.  
ketting papieren kralenketting papieren kralen
Deze dubbele halflange ketting is gemaakt van langwerpige smalle kralen. In de tinten zacht roze naar feller roze. Tussenkralen van glas in bijpassende tinten. Hij sluit met een klein draaislot. De lengte is 62 cm. 
ketting papieren kralen
Multistrand halflange ketting met 3 lagen. De okergele kralen worden gescheiden door bruine glaskralen. Grote bruine kralen vormen de blikvanger van deze ketting. Hij sluit met een zilveren kapitelslot. De lengte is 63 cm. 
ketting papieren kralen


ketting papieren kralenketting papieren kralen
Twee speelse halflange kettingen met rondes van papier. De ene met een blauw witte, de andere met een rood witte. Ze hangen aan een zwart koord, dat verstelbaar is door een schuifkraal. De langste lengte is 92 cm.  

Onderstaande kettingen zijn niet meer voorradig, maar kunnen desgewenst speciaal voor jou gemaakt worden. Doordat elke kraal apart en met de hand wordt gemaakt, krijg je weer een totaal ander en uniek sieraad.
kettingen van papieren kralenketting papieren kralenketting papieren kralen
ketting papieren kralenkettingen papieren kralenketting papieren kralenketting papieren kralenketting papieren kralenketting papieren kralenketting papieren kralenketting papieren kralenketting papieren kralenketting papieren kralenketting papieren kralenketting papieren kralenKetting papieren kralenketting papieren kralenkettingen van papieren kralen
kettingen van papieren kralenkettingen van papieren kralenketting papieren kralen
ketting papieren kralenketting papieren kralenketting papieren kralenDeze kettingen zijn met liefde en aandacht gemaakt. De kralen zijn van gemaakt van papier. Ze zijn waterafstotend gemaakt, maar niet watervast en niet geschikt om bijvoorbeeld in de douche te dragen. Mochten ze toch nat worden, laat ze dan goed drogen.

Nog meer sieraden van papieren kralen die door mij zijn gemaakt vind je op mijn Pinterest pagina.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Raglantrui haken

Mouwloos vest haken

Vliegengordijn