Tassen en knuffels

Handgemaakte handtas

Zelfgemaakte tassen en knuffels van overgebleven lapjes of kleding die niet meer gedragen wordt. Duurzaam bezig zijn, hergebruik van materialen die anders wellicht weggegooid en verbrand worden.

Onderstaande tassen zijn van restmateriaal gemaakt. Overgebleven lapjes, oude kleding en meer. Met kleine of grotere lapjes samengevoegd tot een nieuwe, bruikbare stof om een leuke tas of een knuffel te maken. Een tweede kans voor gebruikt materiaal.

Naast het maken van tassen van stof, heb ik nog verschillende gehaakte tassen op voorraad. 

Gehaakte tassen

gehaakte tas

knuffel met een boodschap

Handgemaakte tassen

De tasjes zijn € 3,00 per stuk - meer mag, hoeft niet - (tenzij een andere prijs staat vermeld) exclusief verzendkosten. Afhalen is mogelijk op afspraak. Neem contact op met dit formulier. Voor de verzendkosten hoef je het niet te laten. Ik verstuur via Homerr.com. Dat is goedkoper, het duurt iets langer, het is duurzamer en je kunt het afhalen bij een Homerr postpunt op het moment dat het jou uitkomt.

Klik op een foto om ze in groter formaat te zien.

Zwarte nepleer en suède handtas

Deze tas is gemaakt van een oud rokje van suède- en leerlook. De schouderbanden zijn gemaakt van een reep nepleer van de rok. De tas sluit met een magneetdrukker. Aan de buitenkant zit een grote zwarte knoop ter hoogte van de drukker. Gevoerd met zwarte voeringstof. Schuine risten op de voorkant. De rits aan de achterkant is dichtgenaaid. Afmeting: 38 cm breed, 34 cm hoog, breedte van de bodem 10 cm. Groot genoeg om lekker veel spullen in mee te nemen.

Handgemaakte tas zwartHandgemaakte tas zwartHandgemaakte tas zwartHandgemaakte tas zwartHandgemaakte tas zwart

Bruin-zwart handtasje

Handgemaakt met bruine rib en zwarte jaxquard. De binnenkant is gemaakt van blauw-wit geruite stof, met twee binnenzakken. De tas sluit met een verdiepte rits en heeft korte handvatten. Breed 24 cm, hoog 24 cm, bodem 9 cm.

Handgemaakt handtasHandgemaakt handtasHandgemaakt handtas

Windmill schoudertas

Een heel fraaie zelfgemaakte schoudertas in 3 kleuren. Buitenkant wit, blauw-wit geblokt, donkerblauw. Binnenkant wit. Een ruime tas met een binnenvak. De tas sluit met een magneet drukknoop. Afmeting 35x36 cm (hxb). Bodem 17x35 cm. Totale lengte met handvatten 63 cm. Wasbaar tot 40 graden.

Schoudertas, handgemaakt, windmill, heyleukSchoudertas, handgemaakt, windmill, heyleukSchoudertas, handgemaakt, windmill, heyleuk

Hobo, Boho schoudertas, handtas. 

Gemaakt van donkerrode katoen met een dierenprint. Binnenzijde is van zwarte katoen. De tas heeft een dubbele binnenzak voor telefoon en portemonnee. De tas sluit met een knooplus. Hengsel is onderdeel van de tas. Afmeting totale hoogte met hengsel 57 cm, breed 40 x 32 cm hoog. Wasbaar tot 40 graden.

Hobo schoudertas, handgemaakt, heyleukHobo schoudertas, handgemaakt, heyleukHobo schoudertas, handgemaakt, heyleukHobo schoudertas, handgemaakt, heyleuk

Strandtas van badstof

Zelfgemaakte lapjestas van badstof in de kleuren blauw, groen en wit. Drie verschillende kleuren met kleine lapjes verenigd in een fraaie tas, boodschappentas, shopper of grote handtas. De tas heeft een binnenzakje. Een buitenvak met rits en verder heel veel bergruimte binnenin. Stevige draagbanden. Binnenzijde is van blauwe katoen met een werkje erin. De tas sluit met een zilverkeurige magneetdrukker. Afmetingen 35 hoog, 40 breed, bodem 10 cm. Wasbaar tot 40 graden.


Kleine beurs (verkocht)

Portemonnee van lichtgroene en donkerrode stof. Zelfgemaakt van restmateriaal. Met een rits om kleingeld of papiergeld in op te bergen. Aan beide zijden van de rits te gebruiken. Voorop een vakje voor kaartjes. Aan de draaglus kun je sleutels hangen en die in het voorzakje stoppen. Afmetingen open 20 x 11 cm. Gesloten 12 x 11 cm. De portemonnee sluit met een drukknoopje. Wasbaar tot 40 graden.


Schoudertassen van spijkerstof (Verkocht)

Schoudertas van spijkerstof met een vak aan de buitenkant, één onder de klep en een vak binnenin de tas. Tas sluit met een lus en een knoop. .

Schoudertas spijkerstofSchoudertas spijkerstofSchoudertas spijkerstofSchoudertas spijkerstof

(Verkocht) Handtas gemaakt van kleine lapjes van verschillende spijkerstof. De tas heeft binnenin een apart vak en sluit met een drukknoop.

naaien, tas, quilt, scraps, heyleuk, zelf makennaaien, tas, quilt, scraps, heyleuk, zelf maken

(Verkocht) Zelfgemaakte handtas, schoudertas van spijkerstof met opgenaaide lapjes in diverse kleuren. De tas sluit met een verdiepte witte rits en heeft een opbergvak binnenin. Binnenzijde is van donkerblauwe katoen. Afmetingen 34x30 cm (bxh). Lengte met handvatten 55 cm. Wasbaar tot 40 graden. 

handgemaakte tas, lapjes, quilt, heyleukhandgemaakte tas, lapjes, quilt, heyleukhandgemaakte tas, lapjes, quilt, heyleukhandgemaakte tas, lapjes, quilt, heyleukhandgemaakte tas, lapjes, quilt, heyleukhandgemaakte tas, lapjes, quilt, heyleuk 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Mouwloos vest haken

Raglantrui haken

Rugzakjes haken