Gehaakte tassen


Gehaakte schoudertassen, handtassen, buideltassen en meer.
Gehaakte tassen in mooie kleuren. Leuk om te gebruiken en om mee gezien te worden. Van katoen of acryl, klein of groot. Je vindt hier diverse modellen die ik heb gehaakt. Enkele zijn nog voorradig.

Ze zijn stuk voor stuk wasbaar door de gebruikte materialen.
Heb je vragen over een artikel of wil je iets bestellen? Dat kan via dit formulier.

3 euro per stuk - meer mag, hoeft niet - exclusief verzendkosten. Afhalen is mogelijk op afspraak


Klik op de foto's voor een groter beeld.

Handtas - schoudertas -clutch

Deze tapestry gehaakte tas heeft een recht model met een streep/hekje patroon in vrolijke kleurtjes van katoen. Hij is 27 cm lang, met het hengsel erbij 54 cm. De tas is onderaan 29 cm breed en loopt iets taps toe naar 27 cm. Stevig en handig in het gebruik als schoudertas of handtas.
Gehaakte schoudertassen, handtassen, buideltassenGehaakte schoudertassen, handtassen, buideltassen

Clutch met fraaie freeform figuren versierd aan de voorkant in de kleuren crème, grijs, blauw. De innenkant is gevoerd met een geblokte katoenen stof. De tas heeft een grote klep die vastgezet wordt met 2 metalen knopen. De tas is 26 cm breed en 15 cm hoog als hij gesloten is.
gehaakte clutch, handtasgehaakte clutch, handtas

Deze mooie clutch handtas is gehaakt van dikke gemêleerde grijze, blauwe en crème wol in een fraai streeppatroon. Groot genoeg om je spulletjes in op te bergen. De tas sluit met een knoop en een lus.
Gehaakte schoudertassen, handtassen, buideltassen

Een ruime, donkerblauwe schoudertas. Gehaakt in een schelpenpatroon. De tas is gevoerd met blauwe katoen. Hij heeft een sluitkoord en een lus met een knoop. En een stevige draagband.
Gehaakte schoudertassen, handtassen, buideltassenGehaakte schoudertassen, handtassen, buideltassen

Kleine tasjes - booksleeve

Het rode tasje met gele en roze bloemen is 21,5 x 24 cm (lxbr). Gehaakt van katoen. Het heeft een sluiting met een knoop en een handvat. Geschikt voor een e-reader, tablet of als tasje te gebruiken.
Gehaakte tasje ereaderGehaakte tasje ereader

Het rood met gele bloemen is 21 x 24 cm. Gehaakt van katoen en acryl. Het heeft een koord sluiting en een rode draagriem. Geschikt voor een e-reader of iPad of als tasje te gebruiken.
Gehaakte tasje ereaderGehaakte tasje ereader

Het wit met blauwe rugzakje is versierd met een rode bloem, een blad en een oranje vlinder. Het is 23 x 24,5 cm groot. Gehaakt van acryl. Het heeft een wit sluitkoord dat meteen een draagriem is dat zowel lang en dubbel gebruikt kan worden. Geschikt voor een e-reader of iPad of als tasje te gebruiken.
Gehaakte tasje ereaderGehaakte tasje ereader

Booksleeve om je boek te beschermen. Gehaakt van acryl in een golfpatroon in felrood en blauw-groen gemêleerd garen. Geschikt voor dikke en dunne boeken. 26 x 19 cm (br x l)
boek sleeve gehaaktboek sleeve gehaakt

Een leuk gekleurd hoesje voor een kleinere e-reader. Met opgenaaide bloemetjes. Gehaakt in een aparte steek. 21 x 13 cm ( l x b)

Deze blauw met rood en gele e-reader of tablet sleeve is gehaakt van katoen. Hij is 22 x 15 cm (l x b). Hij heeft een apart gehaakte sluiting in rood en geel en een rode knoop.

ereadersleeve ipadsleeve gehaakt

Dit groene telefoonzakje is 22 x 16,5 cm groot. Het is gehaakt in 2 tinten groene acryl. Met een donkerpaarse rand aan de bovenzijde. De bloemen zijn van katoen in rood en geel gehaakt.

ipad mini of ereader sleeve hakenipad mini of ereader sleeve haken

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mouwloos vest haken

Raglantrui haken

Vosje haken