Boekleggers haken

boekleggers gehaakt
De afgelopen weken heb ik heel wat boekleggers gehaakt. Van een aantal daarvan heb ik een patroon uitgeschreven in een blog. Er volgen er nog een paar die ik nog niet heb gepubliceerd. Maar hier is in elk geval de doos met boekleggers. Ik ben klaar. 26 in totaal.
Daarnaast heb ik er nog een paar gehaakt. Zoals dit uiltje dat alleen in een boom zit, en een haan als boeklegger als cadeautje voor een jarige die een boek kreeg.

Het patroon van het uiltje kun je hier vinden.
gehaakt boeklegger uil


En dat van de haan vond ik als teltekening. Maar ik heb hem iets anders uitgevoerd. Voorlopig alleen de foto. Het patroon volgt binnenkort nog wel. Misschien krijgt hij dan nog een rood jasje aan en wordt hij een echte Tullepetoan!

gehaakt boeklegger haan

Heb jij boekleggers gehaakt? Laat eens wat van je resultaten zien.

Meer leuke dingen om te haken vind je in deze boekjes

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mouwloos vest haken

Raglantrui haken

Rugzakjes haken