Gehaakte kettingen en armbanden


gehaakte kettingenGehaakte kettingen en armbanden. Eigentijds en modern. Niet alleen hip en leuk om te zien, ze zijn prettig om te dragen doordat ze zo licht zijn en gemaakt worden van katoen. Elke ketting is uniek en gemaakt van op dat moment beschikbare kleuren en materialen. 

De kettingen zijn stuk voor stuk wasbaar tot 30 graden.
Een aantal van deze modellen zijn voorradig en te koop. Ook leuk om inspiratie op te doen.
Heb je vragen over een artikel of wil je iets bestellen? Dat kan via dit formulier.
 
1 euro per stuk - meer mag, hoeft niet - Exclusief verzendkosten. Afhalen is ook mogelijk.

Klik op een foto voor een grotere afbeelding.


Gehaakte kettingen
Gehaakte kettingenGehaakte korte halsketting in opvallende kleuren geel, grijs, oranje en felblauw. Gehaakte rondjes hangen aan een Roemeens lichtgrijs koord. De ketting sluit met een lus en een knoop. (Verkocht)


gehaakte kettingen
Gehaakte halflange, buisvormige ketting in de kleuren wit en lichtgrijs. Blikvangers zijn de donkerrode kralen die in de uiteinden verwerkt zijn. Ook aan de zijkant vind je kralen in die tint terug. Op verschillende manier te dragen. Katoen. Artikelnr. GK10 

gehaakte kettingen
Gehaakte buisvormige halflange ketting in veel kleuren. De blikvanger is de cirkel in mintgroen met rode kraaltjes erop. Van katoen. (Verkocht) 

gehaakte kettingenGehaakte buisvormige halflange ketting in diverse kleuren. De blikvangers zijn de cirkels onderaan, met bloemen en kralen versierd. Van katoen. 

Korte choker halsketting in acryl. In de kleuren rood, paars en blauw. Sluit met een kraal. (Verkocht) 

gehaakte kettingenKorte buisvormige halsketting gehaakt van katoen in licht- en donkerbruin. De grote kralen onderaan zijn in dezelfde tinten, aangevuld met donkerrood. Die kleuren komen weer terug in het koraal. Katoen en acryl. Sluit met een lus en een knoop. Artikelnr. GK6 

gehaakte kettingen
gehaakte kettingenBloemketting met een multistrand ketting. Grote bloemen in oudroze. Halflange, gehaakte ketting. (Verkocht)

gehaakte kettingen
gehaakte kettingenLeuke buideltasjes die je als ketting kunt dragen en waarin je kleine spulletjes kunt opbergen. Halflang met een sluitknoop. Katoen. Artikelnr. GK2 (grijs), GK3 (blauw), GK4 (oranje) 
gehaakte kettingen
gehaakte kettingengehaakte kettingen
Driedubbele gehaakte koordketting die op verschillende manier te dragen is. Bruin, met kraaltjes, wit met paarse kraaltjes en blauw. Katoen. 


gehaakte kettingen
gehaakte kettingenGehaakt korte halsketting, choker, zeegroen met zilverkleurige pailetten. Sluit met een knoop en een lus. (Verkocht)

gehaakte kettingengehaakte kettingen
Gehaakte korte halsketting, choker, in bruin, met rode facetkralen. Sluit met een knoop en lus. Artikelnr. GK12 
Bijpassende armband. Bruin met rode facetkralen.Twee brede cuff armbanden gehaakt van katoen. Lichtgrijs met zwart. De rechtse heeft nog een wit hart. Beiden sluiten met een knoop. Artikelnr. GA2 (grijs-zwart) en GA3 (zwart-wit) 
Cuff armband gehaakt van katoen, versierd met bloemen. Sluit met een knoop.

Gehaakte cuff armband in drie kleuren roze, met bloemen. Sluit met een knoop. Artikelnr.

Gehaakte cuff armband blauw-wit met kleine kraaltjes erin verwerkt. Sluit met twee kleine knoopjes. gehaakte kettingengehaakte kettingen
Veelkleurige gehaakte ketting met meerdere strengen (rechts) (Verkocht)

Blauw met kralen (links) (Verkocht)Reacties

  1. Ik kan niet haken vind ze zo leuk kan je ze ook bestellen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja hoor, dat kan. Voor zover ze op voorraad zijn en anders kan ik ze voor je maken.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Raglantrui haken

Mouwloos vest haken

Vliegengordijn