Armbanden geknoopt en met kralen

armband geknoopt, kumihimo
Hier vind je armbanden en kettingen die geknoopt - macramé - of gevlochten - kumihimo - zijn. Met of zonder kralen. In allerlei kleuren. 

De armbanden die met een knoop sluiten, zijn geschikt voor een polsomtrek van ongeveer 18-20 cm. De armbanden die met een lus of schuifknoop sluiten, zijn geschikt voor vrijwel elke polsomtrek.

De katoenen armbanden kunnen gewassen worden. Ingewerkte kralen en metalen onderdelen kunnen hierdoor mogelijk verkleuren.

Heb je vragen over een artikel of wil je iets bestellen? Dat kan via dit formulier. De geknoopte en kumihimo gevlochten armbanden kunnen in veel gevallen speciaal worden gemaakt in een gewenste kleur. Met uitzondering van metalen delen en kralen die mogelijk niet voorradig zijn.

1 euro per stuk - meer mag, hoeft niet - exclusief verzendkosten. Afhalen is mogelijk op afspraak.

Klik op een afbeelding om de armbanden op een groter formaat te bekijken.

Geknoopte armbanden, macramé, van katoen met of zonder kralen

Deze armbanden sluiten met een schuifknoop of lus en vlechten. Enkelen hebben een metalen knoop met lus als sluiting. Deze armbanden kunnen in een gewenste kleur worden gemaakt. Maak leuke combi's van 1, 2 of 3 armbandjes. Vooral de smallere armbandjes combineren goed met elkaar omdat ze van dezelfde katoen zijn gemaakt.
armband geknoopt, macramearmband geknoopt, macramearmband geknoopt, macramearmband geknoopt, macramearmband geknoopt, macramearmband geknoopt, macrame
armband geknoopt, macrame
Op bestelling te maken in de gewenste kleuren

armband geknoopt, macramearmband geknoopt, macramearmband geknoopt, macramearmband geknoopt, macramearmband geknoopt, macramearmband geknoopt, macrame

Kumihimo armbanden van katoen, met of zonder kralen

Deze armbanden sluiten met een schuifknoop of lus en vlechten. Enkelen hebben een metalen knoop met lus als sluiting. Deze armbanden kunnen in een gewenste kleur worden gemaakt. (metalen bevestiging is mogelijk niet meer voorradig).


kumihimo armbandkumihimo armbandkumihimo armband
kumihimo armband

Kumihimo armband voor hem

Deze armbanden sluiten met een schuifknoop en hebben een groter gevlochten deel waardoor ze meer geschikt zijn voor een man. Deze armbanden kunnen in een gewenste kleur worden gemaakt.
kumihimo armbandarmband kumihimo man


Armbanden en kettingen met grote en kleine kralen

Ketting met meerdere strengen, gemaakt met kleine kralen in diverse kleuren. Wordt op bestelling gemaakt. Sluit met een schuifknoop zodat de ketting op verschillende lengtes gedragen kan worden. (verkocht)
ketting kralenketting kralen


Armband met kleine kralen, meerdere strengen in verschillende kleuren. (Verkocht)
armband kralen

Armbanden in freeform stijl geregen met diverse soorten kleine en grote kralen, samengevoegd tot een bijzonder geheel. Ze sluiten met een knoop en een lus. Hierin is geen metaal verwerkt. (Verkocht blauw en paarse steen)
Armbanden met kleine kralen op een weeftouw geregen in een fraai kleurrijk patroon. Enkelen sluiten met een knoop en een lus, of met een metalen haakje. (Verkocht rood-zwart geblokt)
Armbanden met kleine kralen op speciale manieren tot een fraai geheel gevormd. Ze sluiten met een lus en een knoop of een staafje van kleine kralen. (Verkocht rood-zilver, blauw, rood-goud)


Reacties

Populaire posts van deze blog

Raglantrui haken

Mouwloos vest haken

Vliegengordijn