Hobby- en Haakboekjes

accessoires hakenHaken is hip. Leuk en ontspannend om te doen. Ik doe het al jaren en haak vaak aan de hand van een foto een knuffel, een boeklegger of iets anders.
De patronen die ik inmiddels heb geschreven, heb ik verzameld in een paar boekjes. Ebooks, om precies te zijn om de kosten laag te houden. Je kunt ze vrijwel in elke online boekwinkel als ebook bestellen, of lezen via bijvoorbeeld de Kobo-reader.

De patronen blijven ook hier op de website staan, alleen nieuwe patronen komen in volgende deeltjes van deze haakboekjes te staan.

Je kunt de ebooks online bestellen bij vrijwel elke boekhandel. Of bestel ze rechtstreeks bij mij door dit bestelformulier in te vullen. Je krijgt ze na ontvangst van betaling zo spoedig mogelijk met de mail toegestuurd.

Veel haakplezier!

Boekleggers hakenHierin vind je onder andere het patroon van de Minion boekleggers, de uiltjes in de boom, het monster, en ook een patroon voor een hoes voor een boek of ereader.

ISBN 978-94-02185218
Full colour
Als e-book verkrijgbaar
Bestel dit boek bij Bol € 3,63

accessoires haken
In dit deel staan de patronen voor de mini rugzakjes, de kerstman-onderzetters, een tweetal tasjes, windlichten, een ketting en nog meer.

ISBN 978-94-02185201
Full colour
Als e-book verkrijgbaar
Bestel dit e-book bij Bol € 3,63
Knuffels, minion, vos, hond, konijn haken
Hierin staan patronen voor deze twee Minions, het hondje, de vos en een baby konijntje.

ISBN 978-94-02185195
Full colour
Als e-book verkrijgbaar
Bestel dit e-book bij Bol € 3,63

diverse kledingstukken haken omslagdoek, vestenOmslagdoeken, een stoer vest voor mannen, een vest met valse kabels en een mouwloos vestje. Gemakkelijke en leuke haakpatronen.

ISBN 978-94-02185089
Full colour
Als e-book verkrijgbaar
Bestel dit boek bij Bol € 3,63
Kralen en peyote, kleine kralen, sieraden makenEn voor de liefhebbers van het werken met kleine kralen, is dit boek al eerder verschenen. 

ISBN 978-94-02135480
Full colour
Als e-book verkrijgbaar
Bestel dit e-book bij Bol € 4,79

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mouwloos vest haken

Raglantrui haken

Rugzakjes haken