Schilderijen van papier


bootjes, zonsondergang, zee, papierkunst
Van oud papier en karton kun je heel leuke dingen maken, zelfs kunst! De schilderijen die je hier vindt, zijn van papier gemaakt. Ze worden afgewerkt met een vernislaag zodat de kleuren mooi blijven en ze licht waterafstotend zijn.

Heb je belangstelling voor een van deze artikelen, of wil je iets speciaal voor jou laten maken, neem dan contact op via dit formulier. Klik op een afbeelding om deze groter te kunnen bekijken.

1 euro per stuk exclusief verzendkosten. Afhalen is mogelijk op afspraak

Canvas schilderijen van 50 x 50 cm, gemaakt met papieren blokjes met opstaande torentjes. Het andere schilderij is gemaakt met papieren pijlen in rechte blokken. Het papier is deels geverfd in bepaalde kleuren zodat ze perfect bij elkaar passen. Beide schilderijen zijn in opdracht gemaakt. (Verkocht)

Schilderij Bootjes op zee bij zonsondergang met een strook land achter de bootjes. Gemaakt van gerolde pijlen op een kartonnen achtergrond. Niet geverfd, maar gebruikgemaakt van de kleuren van het papier. Afmeting 36 x 26 cm.
bootjes, zonsondergang, zee, gerold papier, papierkunst

Schilderij Kolibri, vliegend in de lucht, met zijn snavel in een bloem. Gemaakt van gerolde pijlen op een kartonnen achtergrond. Niet geverfd, maar gebruikgemaakt van de kleuren van het papier. Afmeting 35 x 23,5 cm. 
kolibri, gerold papier, schilderij van papier

Een schilderij gemaakt op een kartonnen achtergrond waardoor het niet helemaal egaal vlak is. De leegtes tussen de gekleurde papieren pijlen zijn willekeurig opgevuld zodat je een bijzonder contrast krijgt. Helemaal gemaakt van oud papier - evenals de ondergrond - tijdschriften, waarvan gerold papier is gemaakt. Op te hangen op verschillende manieren. Afmeting 32 x 23 cm.
rolled paperart, schilderij

Fantasie cirkel gemaakt van gerold papier. De doorsnede is 32-33cm. De cirkel kan opgehangen worden. Het binnenwerk is gemaakt van kleine gerolde cirkels. Het geheel is gemaakt van papier - tijdschriften waarvan pijlen zijn gemaakt. Deze 'zon' kan opgehangen worden door middel van een strook aan de achterkant.

Paper Art, rolled paper, cirkel van papier

Theezakjes vormen het hoofdbestanddeel van dit 'Theekistje'. Je kunt zelfs de verschillende soorten thee nog aflezen. Van de zakjes heb ik kleine rolletjes gemaakt en die in een chevron patroon opgeplakt. Het frame is gemaakt van een pizzadoos. De omlijsting bestaat uit lichtgele gerolde pijlen die in elkaar vallen in de hoeken zodat het 'kist' effect ontstaat. Er zit geen vaste boven- of onderkant aan dit schilderij. Doordat de omlijsting uitsteekt, is het op allerlei manieren op te hangen. Afmeting 27,5x27,5 cm.

schilderij theekist paper art

Onderstaand schilderij heb ik gemaakt van oude landkaarten van Nederland. De korte rolletjes zijn willekeurig opgeplakt. Voor het frame heb ik een doos gebruikt en de rand kleiner gemaakt. De rand heb ik later bezet met lichtblauwe papieren pijlen. Het schilderij kan eenvoudig over een spijker heen worden gehangen. Het heeft geen vaste boven- of onderkant. Hang het op zoals je zelf wilt. De afmetingen zijn 36x24 cm.

schilderij van papierschilderij van papier, paper art

Fotolijst 19 x 25 cm, gevuld met rolletjes van papier. Metalen witte lijst.
Op verschillende manier te hangen of weg te zetten. (Verkocht)
fotolijst, schilderij gerold papierfotolijst, schilderij gerold papier

Schilderij van papieren rolletjes 50X50 cm, canvas(Verkocht)
 
Schilderij 25 x 25 cm. Op hout. Gemaakt van gerolde papierstroken. 3D bloem.
schilderij gerold papierschilderij gerold papier
 
 Fotoframe van 14 x 19 cm. Op verschillende manieren te plaatsen of op te hangen.
Gemaakt met gerolde papierstroken. Lijstje is van zilverkleurig metaal. (Verkocht)
schilderij gerold papierschilderij gerold papier
 
Canvas schilderij 28 x 30 cm in hartvorm van gerolde papierstroken. (Verkocht)
schilderij van gerold papier
 Schilderij 25 x 25 cm. Op hout. Gemaakt van opstaande rondjes van papier.
schilderij van gerold papierschilderij van gerold papier
 
Schilderijtjes 25 x 25 cm. Op hout. Los of als serie met de letters T H E E. Gemaakt van theezakjes en tijdschriften. 
schilderij van gerold papierschilderij van gerold papierReacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Mouwloos vest haken

Raglantrui haken

Rugzakjes haken