Bijna gratis

huis papier
Gratis? Bijna gratis. Omdat vrijwel al het materiaal dat ik gebruik tweedehands, oud papier, lege potten en flessen, overgebleven lapjes en oude kleding is, ga ik hetgeen ik maak, verkopen vanaf 1 euro per stuk.

 

Restmateriaal

Waarom? Ik vind het heerlijk om bezig te zijn, iets te maken van restmateriaal. Het is voor mij een uitdaging om een mooie creatie te maken van weinig. In plaats van weg te gooien, hergebruik ik oude materialen en maak er tassen, schalen, manden, knuffels, popjes, sieraden en nog veel meer van.

tas handgemaaktknuffels handgemaakt

Omdat daar vaak veel tijd in gaat zitten, is het lastig om daar een prijskaartje aan te hangen. Maar... ik vind het ook leuk om te doen en als ik met mijn creaties iemand blij kan maken, geeft dat nog meer voldoening.

ketting papieren kralenarmbanden geknoopt

Voorraad

Het wordt tijd om mijn voorraad wat op te ruimen. Plaats te maken voor nieuwe projecten. De keuze om mijn creaties dan niet weg te geven - wat ik ook heel vaak doe. Zo heb ik altijd wel een cadeau om te geven - maar te verkopen vanaf 1 euro per stuk is eenvoudig. 


huisje, lampje oude potschilderij papieren pijlen


Buiten restmaterialen heb ik lijm, verf, vernis, garen en katoendraad nodig om alles te kunnen maken. En dat moet ik kopen. Een simpel rekensommetje toch? 

mand van papier coiling

Daarom

Alle creaties op mijn website verkoop ik daarom vanaf 1 euro per stuk - exclusief verzendkosten. Je mag het ook op komen halen, dan maken we een afspraak. Neem contact op met dit formulier als je ge├»nteresseerd bent in een artikel of als je meer wilt weten. 

Voor de verzendkosten hoef je het niet te laten. Ik verstuur via Homerr.com. Dat is goedkoper, het duurt iets langer, het is duurzamer en je kunt het afhalen bij een Homerr postpunt op het moment dat het jou uitkomt.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Mouwloos vest haken

Raglantrui haken

Rugzakjes haken